Контакт- Манастир Св. Петка

Манастир Св. Петка
Адреса:
Велгошти
Охрид
Р.Македонија

телефон: ++046-288-739

Информации: За повеќе информации контактирајте го Манастирот

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака