Категорија:Спорт

Спектакуларен пречек на кошаркарите

Околу 11.30 часот...

Турнир 2009

На 17.07.2009 год. започнува...

Турнир 2007

ПОБЕДНИК на турнирот...

2006

Турнир 2006

Велгошки (Охридски) фудбал во Гинис

Дали некој ќе поверува...

Првите спортови во Велгошти

Првите спортови во...