Брутално убиство во Велгошти, убиена мајка на две деца

Денес, нешто после 17:00 часот се случи убиство во охридското село Велгошти – јави порталот OhridPress.com.mk

Како што јавува порталот станува збор за мајка на две деца, на возраст од над 40 години, која била брутално убиена во нејзиниот дом.

Повеќе на OhridPress.com.mk
Напишете коментар