Започна пријавувањето за учество на турнирот „Велгошти 2019“

Денеска започна пријавувањето на екипи за учество на традиоционалниот турнир во мал фудбал „Велгошти 2019“. Пријавувањето за 16-то издание на турнирот ќе трае до 13 јули, а за ден потоа е закажана ждрепката во 20 часот..

Учеството на турнирот изнесува 3 000 денари, а уплата секоја екипа треба да ја уплати на жиро сметката 530-0003008837-97 Охридска банка и да се пријави на телефонот (078 439 780 – Коста).

Сите други информации околу турнирот може да ги најдете на официјална страна на фејсбук, тука.

Извор:OhridNews
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *