Екипата на „ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА“ во Велгошти снимаше како се прави најубавото Ѓомлезе (Фото)

Екипата на ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА денес снимаше репортажа во EtnoRestoran SvPetka  каде беше подготвено најубавото Ѓомлезе . Исто така се снимаше репортажа за Манастирот Света Петка.

Фото EtnoRestoran SvPetka Velgosti

Погледнете ја репортажата за Охрид во која е вклучен и Велгошти
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *