Категорија:Вести

Дваесет и една година од смртта на Живко Чинго

На денешен во 1987 во Охрид...

„БУДЕЊЕ“ најдобар расказ на Конкурсот за Живко Чингo

Будење” од авторот под...

“Света Петка” и “Свети Климент”

Православните...

Започна празнувањето на Илинден

Синиќа пред...

Националниот празник Илинден во Охрид

Националниот празник...

ВМРО-ДПМНЕ: Петрески ги контролира училишните одбори

Градоначалникот...

Живее со надеж дека ќе го добие Пежото 207

Седмоодделенецот...

СООБРАЌАЈКА ПРЕДИЗВИКА СООБРАЌАЕН КОЛАПС ВО ОХРИД

Неколку памали и една...

Стојчев е победник на Охридски пливачки маратон

Бугаринот Петар...

Градоначалникот лут на фестивалот Охридско лето

Градоначалникот на...

Годишнина од смртта на познатиот писател Живко ЧИНГО

Општина Охрид и во оваа...

Љубе Бошкоски ослободен,за Тарчуловски 12 години

Поранешниот министер...