Во спортската сала „Тодор Александров“ се одржа детски турнир во мал фудбал

Во организација на спортската сала „Тодор Александров“ во Велгошти се одржа детски турнир во мал фудбал. Околу 100 фудбалерчина од фудбалските клубови Велгошти, Охрид Топ Тим, Еврофудбал 2 и Академија Пандев 10 имаа можност да се дружат меѓу себе и да одиграат неколку фудбалски натпревари кои изобилуваа со возбуда, неизвесност, акции, убави и атрактивни фудбалски потези и се разбира многу голови.
Сите натпревари поминаа во максимално коректна, спортска и релаксирана атмосфера.

7017805_orig

Беа постигнати следните резултати:
Генерација 2006
Полуфинале
ФИНАЛЕ
ФК ОХРИД ТОП ТИМ – ФК Академија Пандев 10
ФК ОХРИД ТОП ТИМ – ФК Еврофудбал 2
4:1
0:0 ( на пенали)4083644_orig
Генерација 2004
ФИНАЛЕ
ФК ОХРИД ТОП ТИМ – ФК Велгошти
ФК ОХРИД ТОП ТИМ – ФК Академија Пандев 10
7:0
2:320150215_101240

Извор : ohridtoptim.com
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *