Водици 2015: Кире Пердулоски го фати Светиот крст (видео)

За првпат годинава во последниве децении на Водици во Велгошти заврна дожд, но тоа не ги спречи верниците да ја наполнат црквата и да дојдат на фрлањето на крстот.

Кире Пердулоски го фати Светиот крст.

видео: Никола Достиноски 
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *