Започна пријавувањето на екипи на традиционалниот турнир во мал фудбал “Велгошти 2016”

Започна пријавувањето на екипи на традиционалниот турнир во мал фудбал “Велгошти 2016”

image

– Пријавување до 13.07.2016.
– Извлекување на 13.07.2016 во 21.00ч во просториите на КУД “Илинден” во с.Велгошти.
– Почеток на турнирот на 14.07.2015.

* * * УЧЕСТВО 3000 денари по екипа * * *

уплатата може да се изврши на следнава жиро-сметка
530-0003008837-97 Охридска банка.

Богат награден фонд!!!

Награди за Најдобар играч на турнирот и Најдобар голман на турнирот.

ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ЗАПАЗИТЕ РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО СПРОТИВНО ПО ИЗМИНАТИОТ РОК НЕМА ДА ВРШИМЕ ПРИЈАВУВАЊЕ.

Лице за контакт:
тел. 077 85 71 71 – Коста

Турнир во мал фудбал “Велгошти 2016“

Posted by Televizija 1 on Tuesday, July 5, 2016
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *