Day: д.м.г

АВИОНОТ ЛЕТАЛ ПРЕМНОГУ НИСКО

Агенцијата за цивилно воздухопловство денеска ја извести јавноста за првичните информации поврзани со вчерашното уривање на авион од типот “Цесна” …