Галерија

Промоција на монографијата „МАНАСТИР СВ.ПЕТКА

Промоција на монографијата „МАНАСТИР СВ. ПРЕП. МАЧ. ПАРАСКЕВА-ПЕТКА“ од авторот Владимир Ѓ. Шокаровски Шокар фото Лаки

Екипата на „ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА“ во Велгошти снимаше како се прави најубавото Ѓомлезе (Фото)

Екипата на ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА денес снимаше репортажа во EtnoRestoran SvPetka  каде беше подготвено […]