Вести

10-ти Јубилеен турнир во мал фудбал “Велгошти 2014

По повод празникот Св.Петка се одржува турнир во мал фудбал во Велгошти. 

Учество 3000 ден. по екипа.
Пријавување до 10.07.2014
Извлекување на 11.07. 2014 во просториите на КУД “Илинден” – Велгошти во 21:00ч.
Почеток на 14.07.2014

 

150.000 ден. Награден фонд

I место – 85.000 ден.
II место – 40.000 ден.
III место – 20.000 ден.
IV место – 5.000 ден.

Награди за Најдобар Играч и Најдобар Голман на турнирот “Велгошти 2014”

Лице за контакт – Коста 077 85 71 71

 Победниkот на турнирот во мал фудбал „Велгошти 2013“  “Вилинец”