Вести

Премиерот Груевски по вторпат татко

Премиерот Никола Груевски по втор пат стана татко. Неговата сопруга Боркица синоќа роди женско дете кое ќе го нoси името Софија.

Семејството Груевски има уште една ќерка – двегодишната Анастасија