Category: Вести

АВИОНОТ ЛЕТАЛ ПРЕМНОГУ НИСКО

Агенцијата за цивилно воздухопловство денеска ја извести јавноста за првичните информации поврзани со вчерашното уривање на авион од типот “Цесна” …

„Вечер на Живко Чинго“

Дваесет и првата Вечер на Чинго   се одржа во  манастирскиот комплекс „Света Петка“ во  Велгошти   родното село на големиот македонски…